کشور اتریش از مناطق گردشگری بسیاری برخوردار است که از مهم‌ترین این مناطق پایتخت اتریش یعنی وین می‌باشد. این شهر به دلیل وجود بناهای تاریخی و همچنین نوع معماری ساختمان‌هایش همه‌ساله شاهد گردشگران بسیاری بوده است. انواع کنسرت‌های موسیقی کلاسیک در این شهر می‌تواند دلیلی برای حضور توریست باشد. اتریش عضو توافقنامه شنگن است.

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در شرکت خاطرات خوش سفر استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا (تور اتریش) باشد.

فرم درخواست ویزای اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر)
گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)
فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)
مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت) مانند بیمه هایی که به همراه تور اتریش ارائه می شود.
رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)
بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد.
مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی : پرینت حساب ۶ ماه اخیر به همراه برگه تمکن مالی به زبان انگلیسی. (ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.)
در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود (تور اتریش)، ارائه دعوتنامه (تعهد نامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.
مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.
هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان) هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

مصاحبه با سفارت

حضور کلیه افراد متقاضی (حتی فرزندان زیر ۱۲ سال) نیز طی روز مصاحبه الزامی می باشد. همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو به ازای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال (افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده معاف می باشند) سی دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت بوده و اعلام حضور نمایید، مطابق نوبت و ظرفیت سفارت پس از مدتی شما را صدا زده و اجازه ورود به سفارت دریافت خواهید کرد. ( اسم شما از قبل در لیست متقاضیان آن روز وارد گردیده.) صحبت با تلفن همراه یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت ممنوع می باشد. ترجیحا از همراه داشتن وسایل فوق خودداری کرده و یا حین ورود خاموش نمایید. به رغم نوع درخواست (توریستی)، تسلط به برنامه فردی اشخاص مورد اصلی مصاحبه و با هدف ” شناخت از هدف سفر شما” انجام می پذیردکه دانستن مطالب ذیل از الزامات در این خصوص می باشد:

آگاهی، نسبت به تاریخ دقیق شروع و اتمام سفر ( میلادی)
آگاهی نسبت به شهرهای محل اقامت و تعداد روزهای اقامت در هر شهر
آگاهی نسبت به نام هتل های رزرو شده در شهرهای محل اقامت
آگاهی نسبت به هزینه های اقامتی و مسافرتی (مبلغ هتل / پرواز / هزینه های روزانه ) و یا آگاهی دقیق نسبت به هزینه اجمالی پکیج تور (مشمول هزینه ارزی / ریالی)
اطمینان خاطر از رزرو قطعی هتل های محل اقامت و پرداخت هزینه های مربوطه در قالب پکیج تور به آژانس
مهمترین پرسش، علت برگزیدن اتریش به عنوان مقصد اصلی سفر خود به عنوان یک گردشگر. ( کتابچه راهنمای گردشگری کشور اتریش، جستجوی اینترنتی در خصوص جاذبه های گردشگری این کشور و یا پرسش از آشنایانی که سابقه سفر به این کشور را داشته، می تواند اصلی ترین منابع اطلاعاتی در خصوص این کشور م باشد)