ویزای توریستی کانادا

ارائه ی اطلاعات نادرست و مدارک غیر واقعی و ساختگی جهت اخذ ویزای توریستی کانادا که بواسطه ی برخی از دلالان صورت میگیرد میتواند در آینده باعث بروز مشکلات بسیار جدی برای شما شود.
هیچکس قادر به تضمین ویزای توریستی کانادا نیست و گاها تبلیغاتی که راجع به ویزای تضمینی کانادا دیده میشود جز مدارک ساختگی چیز دیگری نیست.حتی اگر این افراد با اطلاعات نادرست و مدارک ساختگی که شما از آن مطلع نیستید، هم بتوانند برای یکبار برای شما ویزای توریستی اخذ نمایند. این عمل می تواند در آینده هرگونه اقدام مجدد شما را در این خصوص و بالاخص هرگونه اقدام شما جهت اخذ اقامت دائم کانادا را با خطر جدی مواجه گرداند.
هرگز امور مهم زندگی خود را به افراد و شرکت های غیر کارشناس واگذار نکنید.

دلالان ویزا توریستی کانادا

درباره ی موسسات فنی و حرفهای کانادا بیشتر بدانید

بر اساس قوانین فعلی، تبدیل ویزای دانشجویی بطور مستقیم به ویزای اقامت دائم امکان ندارد! اما دارندگان ویزای دانشجویی پس از فارغ التحصیل شدن می توانند برای دریافت ویزای کار درخواست داده و به مدت ۳ سال در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار با درآمد شوند البته ویزای کار مذکور نیز از نوع ویزای موقتی می باشد اما این ویزا با استفاده از روش مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی قابل تبدیل به اقامت دائم و در نهایت شهروندی کانادا می باشد. این پروسه یکی از امن ترین و سریع ترین راه های مهاجرت به کشور کانادا می باشد.

پذیرش بیشتر دانشجویان ایرانی در کانادا

به نظر می رسد دولت کانادا به مراتب آسان تر از قبل برای متقاضیان خارجی از جمله “ایرانیان” ویزای دانشجویی صادر می کند. برای اخذ ویزای دانشجویی، متقاضیان باید ابتدا از یک موسسه آموزشی در کانادا پذیرش بگیرند.
ویزای دانشجویی از نوع ویزاهای موقت می باشد و پس از اتمام دوره آموزشی منقضی شده و دارندگان ویزای دانشجویی باید به کشور خود بازگردند اما از آنجا که دولت فعلی کانادا به مقوله مهاجرت و تاثیرات مثبت آن به ویژه بر اقتصاد کشور ارزش زیادی قائل است، تمایل زیادی به اقامت دائمی فارغ التحصیلان خارجی در کانادا دارد.
بر اساس قوانین فعلی، تبدیل ویزای دانشجویی بطور مستقیم به ویزای اقامت دائم امکان ندارد! اما دارندگان ویزای دانشجویی پس از فارغ التحصیل شدن می توانند برای دریافت ویزای کار درخواست داده و به مدت ۳ سال در کانادا به صورت قانونی مشغول به کار با درآمد شوند البته ویزای کار مذکور نیز از نوع ویزای موقتی می باشد اما این ویزا با استفاده از روش مهاجرت به کانادا از طریق تجربه اشتغال کانادایی قابل تبدیل به اقامت دائم و در نهایت شهروندی کانادا می باشد. این پروسه یکی از امن ترین و سریع ترین راه های مهاجرت به کشور کانادا می باشد.

آیا همه ی مدارک دانشگاهی که در ایران ارائه می شوند در کانادا دارای اعتبار هستند؟

– افرادی که از دانشگاههای غیرانتفاعی و علمی-کاربردی و … فارغ التحصیل شده اند شانس این را دارند که از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرند. اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادا بیش از آنکه به دانشگاه سابق فرد بستگی داشته باشد به رزومه ی علمی و فعالیت های پژوهشی او مرتبط است. برای مثال اگر فردی با نمرات عالی از دانشگاه غیرانتفاعی فارغ التحصیل شده باشد و مقالات علمی در مجلات بین المللی معتبر منتشر کرده باشد و نیز دارای سابقه ی فعالیتهای پژوهشی قابل توجه باشد، شانس بالایی برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای معتبر کانادا خواهد داشت.
– اگر قصد دارید از طریق برنامه ی نیروی متخصص فدرال مهاجرت کنید باید بدانید که تمامی مدارکی که توسط وزارت علوم ایران تایید می شوند به عنوان مدرک تحصیلی ارزیابی خواهند شد اما تا زمانی که ارزیابی صورت نگیرد نمی توان از مورد قبول بودن یا نبودن آن به طور قطعی مطمئن بود. توجه داشته باشید اینکه در کشور کانادا بتوانید با این مدارک یا حتی مدارکی از دانشگاههای برتر ایران کار پیدا کنید امری غیرقابل پیشبینی است و درواقع پیدا کردن کار در کانادا ارتباط چندانی به اینکه از کدام دانشگاه ایران مدرک خود را گرفته اید ندارد بلکه به سایر فاکتورها مانند مهارت در زبان، سابقه ی کار، داشتن مهارت های کافی در زمینه ی شغل موردنظر و غیره بستگی دارد.

تبدیل ویزای توریستی به تحصیلی

اطلاعيه مهم: طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه شخصى كه با ويزاى توريست به کانادا وارد
شود و در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت.
آرین گیتی با توجه به دسترسى داشتن كالج ها و دانشگاههاى كانادا اين امكان را دارد جهت اخذ ویزای توریستی کانادا و همچنین در مرحله بعدی ثبت نام دانشجو در کالج و اخذ ویزای تحصیلی و در ادامه اخذ اقامت دائم با شما عزيزان همراه باشد، لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم حقوقی مهاجرت دارد.

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

 انجمن صنفی ایران

سازمان هواپیمایی کشور

بیمارستان آتیه تهران